Novoflor Extra Statik SD

Talna obloga v rolah, ki razprši statično elektriko, se uvršča med heterogene talne obloge LINO FATRA z debelino obrabnega sloja 0,8 mm, zaradi česar je primerna za območja z najvišjo stopnjo obremenitve (razreda 34, 43).

Tehnični podatki

  1. Površinska prevodna obdelava PUR
  2. Zaščitni dekorativni sloj
  3. Srednji sloj
  4. Spodnji sloj

Tehnični podatki

  • Edinstvena značilnost te talne obloge je njena sposobnost, da razprši statični naboj, zato spada v skupino elektrostatično disipativnih (protistatičnih) talnih oblog in je namenjena za uporabo v prostorih, kjer sta zahtevani protistatična talna obloga in povečana zaščita elektronskih komponent ter naprav pred razelektrenjem.

    Novoflor Extra STATIK SD ustreza zahtevam EN 1081 in EN 14041 za statično disipativne talne obloge (notranji upor ≤ 1·109 Ω, vendar je za 100-odstotno izpolnitev opredeljene funkcije tal treba upoštevati celoten postopek namestitve, ki ga predlaga proizvajalec (npr. prevodno lepilo, ozemljitveni bakreni trakovi itd.), kakor tudi uporabo predlaganih vzdrževalnih in čistilnih sredstev. Površina talne obloge ima inovativni sloj prevodnega poliuretanskega laka, zato so številni izvrstni tehnični parametri obloge dopolnjeni s preprostim vzdrževanjem in nizkimi stroški čiščenja.

Dimenzije

Debelina (mm)

2,0

Debelina obrabne plasti (mm)

0,8

Širina (m)

1,5

Dolžina zvitka (m)

12

Izberite vzorec

Vprašajte strokovnjaka

Zagotavljamo vam, da bodo vsi posredovani osebni podatki skrbno varovani.